Terugblik NIVOO Verkeer 2016

Aan het einde van dit jaar 2016 is het goed om even terug te blikken.

Allereerst was 2016 een fantastisch jaar! Naast het feit dat we voor veel vaste opdrachtgevers weer kwalitatief goede cursussen mochten verzorgen, hebben we ook weer een heel aantal nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Allen hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Naast ons standaard cursusaanbod hebben we ook dit jaar weer specifieke maatwerktrajecten mogen opzetten met diverse opdrachtgevers. Dit hebben we met veel enthousiasme gedaan en ook onze docenten hebben zich met al hun expertise veelvuldig ingezet. Het is mooi om als NIVOO Verkeer mee te kunnen helpen aan de ontwikkeling van het personeel van onze opdrachtgevers op het gebied van verkeer en wegbeheer.

Sinds september hebben we de beschikking over een geheel vernieuwde website. Tot op heden hebben we hier louter positieve reacties op ontvangen. De informatie die u zoekt, is nu nog beter vindbaar. Sinds enkele weken beschikt onze website ook over een chatfunctie zodat we u ook live van dienst kunnen zijn.

De toenemende vraag naar cursussen heeft ertoe geleid, dat we dit jaar twee nieuwe docenten hebben aangenomen om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen voorzien. Ook in 2017 zullen wij weer met veel enthousiasme met onze opdrachtgevers meedenken om het personeel zo goed mogelijk te helpen ontwikkelen en bijscholen. Dit alles gebeurd uiteraard in nauwe samenwerking met onze fantastische docenten.

Via deze weg wil ik al onze opdrachtgevers en leveranciers nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in 2016. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze in 2017 zullen voortzetten en uitbreiden.

Ik wens u allen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling. Tot volgend jaar!

Geschreven door:
Gerwin Mulder
Opleidingsadviseur